01 juli 2006

Jag har visst någon slags paus från internet. Men jag kommer säkert hitta tillbaka någon gång, men inte de närmsta veckorna...

5 kommentarer:

Martin Tollén sa...

Det här var tillräckligt för att komma tillbaka på innelistan på min blogg, men snart behöver du komma med ett nytt inlägg för att behålla platsen där!

Anonym sa...

Genom livets siffror
på tantriskt träd.
Den vänstra sidans stigande,
ett nedstigande kräver som Innnana fordom. Ett möte med den mörka Jungfrun och otaliga demoner. Till sist du stiger bortom såsom Gud i vanvett och galenskap och fullständigt illumination.
/Baron de Baz

Anna Larsson sa...

Tycker du verkligen att den vänstra vägen lockar? Som du själv skriver, vanvett och galenskap - efter en lång vandring kantad av fåfäng hybris. Guden inom dig suckar uppgivet när du famlar i metafysikens mörker...

Men det är klart, den mörka sidan har ju pikanta intressanta inslag ;)

Anonym sa...

Vi, Baron de Baz, noterar att du gillar Kjell Höglund. Han har i flera texter betonat vikten av en konfrontation med den mörka sidan. För eller senare(när man står med en grogg i sin hand) dyker ändå Mr Hyde upp, ens egen lägre natur i vit kostym och med fradga runt munnen. Att ta sig själv på allvar är inte lätt det medger vi.
Att vara lika grundlig som fordom Innana är förstås mycket farligt och risken för vanvett och hybris betydande. Den vänstra vägen må beträdas i lagom dos, ikombination med Kärlekens och Ödmjukhetens Väg.
/Baron de Baz

Anna Larsson sa...

Visst är det som KH säger, att en dag står Mr Hyde där. Då kan det vara bra att ha bekantat sig med den vänstra sidan, det får medges. När ni nu också - Baron de Baz, talar om Kärlekens och Ödmjukhetens väg parallellt och i lagom dos så känns det onekligen hm, "tryggare" är nog ordet jag söker.

Har du förresten tänkt på Stephen Kings parafrasering av Herakleitos "Down here we all float" (eller hur nu It sa det)?