21 februari 2006

Snygga killen i mitt kök!


Ett inlägg till min pappa som äntligen lämnat sitt första spår på bloggen. Notera hur Alsace Man with CORKSCREW matchar kryddhyllan perfekt! Om han sedan bara kunde hjälpa till med disken...

7 kommentarer:

Anonym sa...

Snygg väst i övrigt ganska skruvad och skakig herre. Jag skulle inte ens släppa in honom på duralexglasen i disken.
Pappa

Anonym sa...

Så otroligt kultigt! Vad är väl ett ordinärt björk- och stålkök från Marbodal när man kan ha ett färgglatt litet kök med den gamla sortens köksskåp som går ända upp till taket (förmodligen byggda för en nu utdöd klan av basketspelare).
Jag vill gratulera Anna på födelsedagen i förskott men samtidigt beklaga att hon inte syntes till på den folkbildande (?) aktiviteten i G:a Lkpg. Hur ska hon nu kunna få veta den historiska bakgrunden till uttrycket salmonibrev?!

Kram tjejen!

Anna Larsson sa...

Åh, tack!

Prestationsångesten smyger sig på, jag vet inte ens vad salmonibrev är för något, har det med fisk att göra?

Martin Tollén sa...

Jag ber om ursäkt att jag är sen med gratulationen, men grattis på födelsedagen!

Anna Larsson sa...

Det är ingen fara, jag har hållit en medvetet låg profil i födelsedagseriet i hopp om att acklimatiseringen till det tjugonionde året ska gå så smärtfritt som möjligt :)

Martin Tollén sa...

Ibland är det kanske klokast att hålla inne med sakupplysningar, men du är faktiskt på ditt trettionde år... Jag kan förklara varför senare! /Martin, på det trettioandra, ännu så länge...

Anna Larsson sa...

Mm, nu när du säger det så, det måste väl vara samma princip som att 1700-talet på engelska blir 1600-tal, typ.. Men det var definitvt en upplysning jag kunde ha varit utan, även om det egentligen inte gör någon skillnad i sak - så har det ju liksom varit i hela mitt liv.

Nådde nog ändå toppen av vuxennojjeberget i går när jag var på en öppet-hus-uppvaktning för en trettio-åring - gift, villa, jobb, tvillingbäbisar.. Men i ärlighetens namn så går det över ganska fort också. Och jag brukar ju få visa leg på systemet, stor lycka :)