11 augusti 2005

Buffy c'est moi!

Jag gör fler test på internet än jag offentliggör här på bloggen men när det blir så här bra måste man ju få skryta lite...

buffy
Buffy


Which Buffy the Vampireslayer character are you?
brought to you by Quizilla


Så nu vet ni vem ni kan ringa om armageddon är nära förestående eller om ni har en vampyr som behöver dräpas eller dylikt. Tack Sofia för tipset!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Tips: www.emode.com! Visserligen måste man registrera sig och så man i fortsättningen kan sign in. Men det kostar inget och om man bara kryssar i alternativet: nej tack till reklam händer inget annat än att det är en rolig sida med massor av test.

Fast du har kanske redan varit där?

Martin Tollén sa...

Okej, jag tittar inte på Buffy. Jag vet ingenting om karaktärerna. Testen hävdar att jag är någon som heter Giles. Det säger nog er mer än vad det säger mig. Ska jag vara glad eller besviken?

Anna Larsson sa...

Eftersom alla karaktärer i Buffys gäng är coola så kan du vara nöjd. Giles är Buffys väktare (typ läromästare) men inte vampyrdråpare själv, utan jobbar i skolbiblioteket som bibliotikarie. Han är inte vampyrdråpare själv och gillar böcker. I de senare avsnitten (när skolan har sprängts i luften och Buffy-gänget nått college-åldern) driver han istället en magishop, innan han tycker att Buffy klarar sig på egen hand och drar hem till England. Du får väl titta på ett avsnitt eller två och se om du känner igen dig ;)

Till Sofia, jag får lägga emode på minnet, min internetkonsumtion är förtillfället lite för hög..

Martin Tollén sa...

Okej Anna, om jag förstår dig rätt och vi ska ta testet på allvar: jag är din läromästare men har insett att du är så duktig att du klarar dig bra utan min hjälp. Tja, delvis en bra beskrivning av verkligheten...

Vad var det nu det skrevs i beskrivningen - "smart always helping yet secretly asking yourself if this is all". Första halvar av meningen förstår jag, men vad menas med avslutningen? Vad är det jag frågar mig egentligen?

Från det ena till det andra: fotboll imorgon? Träffas supporterklubben utanför grindarna 15.45? www.linkopingfc.com

Anna Larsson sa...

Jo, typ. Jag var först tveksam till att ge dig den informationen men tänkte sedan att du ju kan handskas med den på ett ansvarsfullt sätt ;)

Kan tyvärr inte gå på fotboll imorgon heller, jag har ett bröllop att bevista..