24 maj 2009

Träningsläger

Det blir fjällen även denna sommar. Abisko - Nikkaloukta i början av juli - med tält. Då krävs det lite förövning. Två dagars vandring - Henardalen - Gruvtorp, Sörmlandsleden utanför Malmköping:
Som så ofta - sist, och bilder på ryggsäcksryggar.

Övernattning i Ösjön - en fantastiskt fin kväll med både göken och lommen som "kvittrade". Middagen bestod av hemmalagad ugnstorkad köttfärssås - och det var riktigt gott.
Kammarstenen och jag själv.

5 kommentarer:

linlasj sa...

Har du handlat karta än? Minns förra året när du gjorde det, råkade träffa dig då.

Vad bra att ni övernattstränat. Med tält och allt.

Anna Larsson sa...

Karta kommer att inhandlas. Just nu mest bävan för att jag borde masa mig till gymmet några gånger och bygga på mina klena axlar...

Anonym sa...

Man får tacka för bilderna. Snart kanske även jag kan leverera. Köpte en något enklare men smidig kamera igår, för att ha med till Rom.
Pappa

Erik sa...

Det såg ut som ett trevligt träningsläger =)

Är du nyfiken på en annan väg mellan Abisko och Nikkaluokta kan du kolla på min blogg, har ett inlägg under vandring då vi går förbi Morma och Nissunvaggi istället för Kungsleden.

En jobbigare men roligare väg.

Anna Larsson sa...

Trevlig blogg, den ligger nu i favoriter. Efter att ha tänkt om en vända till så har vi ändrat vår rutt till Nikkaloukta - Saltoloukta. Tiden räcker inte till. Ska lägga alternativsträckan på minnet. Kan vara ett alternativ när vi blivit lite varmare i kläderna.