21 april 2006

Dejt i helgen?

Till dig som har en het dejt i helgen rekommenderas Katrine Kielos blogginlägg Hur man hanterar en man som inte är feminist (om man måste) . Kommer han (borde funka lika bra på 'hon') dragandes med de lama ursäkterna, dumpa och se en film istället. Förslagsvis Kill Bill.

/Anna som är helt lyrisk över och smått förälskad i den senaste teknikinvesteringen - en kombinerad stereo/DVD-spelare.

5 kommentarer:

Martin Tollén sa...

Jag har läst och är så lyrisk att jag nästan funderar på att leta reda på en kille att dumpa... ;-)

Men det kanske funkar på tjejer som inte har vett att kalla sig feminister också?

Anna Larsson sa...

Huvudsaken är att personen i fråga inte är feminist - kön är skundärt, det är karkaktärsdanande att dumpa icke-feminister.:) Sedan måste man ju hitta de där braiga metoderna att snabbt kunna utröna läggning, med en-rakt-på-sak-fråga kan det ju bli lite "småtråkig" stämning.

"Skulle du vilja dela en föräldraförsäkring med mig" är ju en ruskigt PK apostrofering på den mindre PK August Strindberg. Kan kanske snedtända och uppfattas som alltför desperat?

Martin Tollén sa...

Det där med föräldraförsäkringen har vi väl redan diskuterat på Kristins blogg? Men jag tror också det kan snedtända - desperation är väl aldrig särskilt tilldragande?

M sa...

Ähh, sånna killar är ju inget att slösa någon tid på alls!

Anna Larsson sa...

Därifrån var det, just det. OCh för egen del har inte behövt dumpa någon i helgen, har bara umgåtts med goda feminister.